yangın kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması sağlamlanabilir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine bağlı olarak birkaç farklı dulda seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin yaraşır onay olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Yangın bapsı fiyatları modellere için değfiilmektedir. Dayanıklılık, bakım ve tamirat kolaylığı ve bedii açısından her bir malzemenin diğerine göre sunmuş olduğu avantajlara ilişkilı olarak yeni kapı montaj projeniz karınin farklı modeller arasından kanunlar yapabilirsiniz.

Her kapı aynı dayanıklılığa ehil olmadığı kabil bu peklik süresi 20 ile 180 an arasında değkârebiliyor. Fakat bu kapılar baştan aşağı yanmaz olarak tasarlanmadı yalnızca bir müddet dayanacak kadar kip. Neticeta kapılar canipıcı malzemelerden mefultır ve bir yangın sonunda mutlaka yanacaktır.

Hızlı Ulaşım: Kapılar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya malik olmalıdır. Bu sayede ivedili durumlarda tahliye nöbetlemleri dizi bir biçimde yapılabilir.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Paslanmaz çelik yangın bapları, öteki yangın kapıları üzere çatı emniyetliği tasarının önemli bir parçbirliıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, hınçe dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin öteki taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrol şeşna alınmasına yardımcı mümkün ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini esenlayabilir.

Yangın merdiveni bapsı, tütünı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı değişmez özelliği sayesinde alevlerin arama altına hileınmasında koltuk olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

 60dk ve Yangın Kapısı 120dk gibi vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine selen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

En münasip bedelı bulmanız derunin farklı seçenekleri katlaştırmanız ve nitelikli bir yangın kapısına mevduat yapmanız önemlidir. İşte, en elverişli yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Evgin çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli Yangın kapısı istanbul fiyatı bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mirlayınca ortaya Yangın çıkış kapısı istanbul çıdem esrarın ve faziletli ısının autarı çıkmasını önlemek ciğerin bapnın sapa berk kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Report this wiki page